На фокус

17 ноември - празничен ден за ХОЛДИНГ КЦМ

 |  Прочетено: 1015  | 

В ХОЛДИНГ КЦМ 2000 се проведе тържествена церемония по връчване на годишните „Награди на металите“. Над 60 работници бяха отличени с почетни грамоти и награди:

„Металург на годината“ за 2022 г. спечелиха инж. Георги Сотиров, ръководител „Рафинерия и рециклинг“ на завода за производство на Олово и инж. Иван Кушинов – Инженер-металург в участък „Електролитен“ на Цинковия завод.

 

По повод отбелязването на 50 годишния юбилей от началото на Професионално обучение в КЦМ, 18 работници получиха плакет от чист планински кристал и почетна грамота за дългогодишна професионална дейност и принос за съхраняване знанията на холдинга.

По повод отбелязването на 60 годишния юбилей на корпоративното издание на КЦМ, бяха наградени бившият и настоящият главен редактор на изданието - Динко Петков и Соня Ботева - Минчева, както и Тодор Василев -най-дългогодишния сътрудник на Бюлетин КЦМ. Изданието, наградено през 1986 г. с орден "Кирил и Методий" трета степен, е най-старото фирмено издание в България, което излиза вече 60 години без прекъсване.

 

39 работници, които тази година навършиха 25 години стаж в холдинга, получиха златно кюлче, изработено в КЦМ.

 

Златно кюлче и Почетна грамота за доблест за спасяването на човешки живот получи Селим Емин, машинист ПМС (фадрома) в КЦМ.

 

Наградите на металите се проведоха в обновената и модернизирана Зала 1 на КЦМ, която бе открита през днешния ден от Иван Добрев, изпълнителен директор на КЦМ АД и Розин Ангелов, главен директор Корпоративно управление на ХОЛДИНГ КЦМ 2000.

 

Честит празник на всички, отдадени на каузата КЦМ!